Leer-Werkbanen

Vacature: Project Assistent

Referentie: HLS-V19674

Klant / soort bedrijf
Deze organisatie Het Havenbedrijf versterkt de concurrentiepositie van Rotterdamse havens
Werklocatie:
regio rotterdam
Functiecategorie
Administratief/secretarieel
Functienaam
Directie secretaresse/management assistent, Office manager, Secretaresse
Opleiding
MBO, HBO
Dienstverband
Parttime
Salarisindicatie € / mnd, bruto
3000 tot 3750
 
Solliciteren tot: 31 mei 2023

Bedrijfsprofiel

Wij zijn beheerder, exploitant en ontwikkelaar van het Rotterdamse haven- en industriegebied. En dus investeren we in de ontwikkeling van het bestaand havengebied, nieuwe haventerreinen (Maasvlakte 2), openbare infrastructuur en in de afwikkeling van scheepvaart.

Beschrijving functie

Porthos staat voor Port of Rotterdam CO2 Transport Hub and Offshore Storage en is een project om CO2 van de industrie in de haven van Rotterdam te transporteren en op te slaan in lege gasvelden onder de Noordzee.

De CO2 die door Porthos wordt getransporteerd en opgeslagen, zal door verschillende bedrijven worden afgevangen. De bedrijven gaan hun CO2 leveren aan een gezamenlijke pijpleiding die door het Rotterdamse havengebied loopt. De CO2 wordt vervolgens onder druk gezet in een compressorstation. De CO2 wordt via een offshore pijpleiding getransporteerd naar een platform in de Noordzee, ongeveer 20 km uit de kust. Vanaf dit platform wordt de CO2 in een leeg gasveld gepompt. De lege gasvelden bevinden zich in een afgesloten reservoir van poreus zandsteen, meer dan 3 km onder de Noordzee. De verwachting is dat het project in de beginjaren ongeveer 2,5 miljoen ton CO2 per jaar zal kunnen opslaan.

Functiebeschrijving
Als Project Assistent ben je verantwoordelijk voor de gehele administratieve ondersteuning van het Porthos project. Je bent belast met de administratieve ondersteuning van de stuurgroep, directie en overige projectteamleden bij de uitvoering van projecten in overeenstemming met de werkomschrijvingen, processpecificatie en uitvoeringsspecificatie, kwaliteitseisen en de contractdocumenten.


Functie eisen
Minimaal een afgeronde mbo-4 opleiding en/of hbo werk- en denkniveau verkregen door werkervaring.
Minimaal 3 jaar relevante ervaring op het gebied van technische administratie
Ervaring met het notuleren van vergaderingen.
Bovengemiddeld vaardig in het je eigen maken en efficiënt gebruiken van systemen.
Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en kunt taalkundig juist formuleren waarbij je tevens aandacht hebt voor de layout/vormgeving.
In staat zijn voor langere tijd en onder druk werkzaamheden accuraat uit te voeren en je ontwikkelt een systeem om fouten te voorkomen.
Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je bent ondernemend en proactief.
Je bent energiek en je staat erom bekend dat het fijn is om met je samen te werken.

Competenties:
Klantgericht
Communicatief vaardig
Accuraat en kwaliteitsgericht
Zelfstandig en pro-actief
Open en transparant
Resultaat- en oplossingsgericht
Flexibel
Teamspeler
Professionele instelling
Arbeidsvoorwaarden
Met de best beoordeelde kandidaat/leverancier wordt er een overeenkomst aangegaan. Op de opdracht is de standaardinhuurovereenkomst Porthos van toepassing met een projectgebonden geheimhoudingsverklaring. uitgevoerd wijzig
nieuwe actie