Leer-Werkbanen

Vacature: Administratief medewerker SMA

Referentie: HLS-V18924

Klant / soort bedrijf
gemeentelijke instelling
Werklocatie:
Rotterdam
Functiecategorie
Administratief/secretarieel
Functienaam
Administratief medewerker, Secretaresse medisch
Opleiding
MBO
Dienstverband
Fulltime
Salarisindicatie € / mnd, bruto
2750 tot 3500
 
Solliciteren tot: 31 mei 2023

Bedrijfsprofiel

Gemeente Rotterdam.

Beschrijving functie

Als administratief medewerker registreer je binnenkomende aanvragen voor een medisch advies in een cliëntvolgsysteem. Je verzorgt alle voorkomende in- en uitgaande correspondentie en verstrekt telefonische informatie aan cliënten, opdrachtgevers en behandelaars. Tevens bewaak je de afhandelingstermijnen en zorg je voor de controle van de medische adviezen en neem je waar nodig contact op met betrokken partijen, je ontzorgt hiermee de artsen.
Het zwaartepunt van je functie ligt bij het telefonisch plannen van spreekuren en het verwerken van sociaal-medische adviezen. Op basis van een spreekuur, vormt de arts een onderbouwd oordeel over de cliënt in relatie tot de regelingen en wetgeving. Aan jou de taak om de afhandeling verder te verwerken.

Jouw profiel
Je bent een enthousiaste collega met affiniteit voor sociaal medische advisering. Iemand die kan samenwerken, maar tegelijkertijd ook goed zelfstandig kan werken, omdat de werkzaamheden deels ook vanuit huis uitgevoerd worden. Er moet altijd iemand op kantoor zijn, ook bij ziekte. Bij uitval wordt er dan ook van je verwacht dat je naar kantoor komt. Het is daarom belangrijk dat je flexibel bent. Je kan omgaan met onverwachte gebeurtenissen en hebt een collegiale werkhouding, waarbij je je verantwoordelijk voelt voor het gemeenschappelijke teamresultaat. Je krijgt te maken met adviezen en beschikkingen. Dit zijn medische gegevens van mensen. Je bent integer en weet als geen ander hiermee zorgvuldig en accuraat om te gaan. Er zullen een hoop aanvragen binnenkomen. Met jouw resultaatgerichte instelling en dienstverlenende houding, zorg jij ervoor dat de burger geholpen wordt. Tot slot beschik jij over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Eisen
•Je hebt een administratieve opleiding, minimaal op mbo-niveau 4 afgerond;
•Je hebt kennis van en werkervaring met Microsoft Office (Word, Excel, Outlook);
•Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in een administratieve functie opgedaan in de afgelopen drie jaar;
•Je hebt minimaal één jaar werkervaring met het voeren van telefonische gesprekken met cliënten opgedaan in de twee afgelopen;
•Je hebt werkervaring met het omgaan van weerstand in telefonische gesprekken.

Wensen
•Je hebt kennis en werkervaring van:
oMedische terminologie;
oCliëntvolgsystemen;
oPDF-xchange;
•Je hebt werkervaring met specifiek het inplannen van spreekuren en het verwerken van clientgegevens.