Leer-Werkbanen

Vacature: gezocht tegelezetters (startend en ervaren)

Referentie: HLS-V19345

Klant / soort bedrijf
tegelzetbedrijf
Werklocatie:
landelijk
Functiecategorie
Techniek
Functienaam
Schilder, CV monteur, Loodgieter, Timmerman
Opleiding
LBO
Dienstverband
Fulltime
Salarisindicatie € / mnd, bruto
in overleg
 
Direct solliciteren

Bedrijfsprofiel

Een ruime keuze vloertegels in de regio Utrecht vindt u bij ons in de showroom. Wij zijn al ruim 20 jaar gevestigd in het hartje van IJsselstein. Meer dan 10.000 tevreden klanten in de regio groot Utrecht, zoals uit: Nieuwegein, Houten,Vleuten, de Meern en Maarssen. Maar ook door geheel Nederland zoals in o.a Noord-Holland, Zuid Holland, Overijssel, Gelderland, Noord Brabant hebben door ons hun vloer laten leggen. Maar zelfs Groningen of Limburg is voor ons geen onbekend terrein. Kom vrijblijvend bij ons een kijkje nemen in de showroom. Wij adviseren u graag aan de hand van uw woning en uw woonwensen. Samen vinden wij de juiste vloertegel!

De beste vloertegels koopt u bij ons in de showroom. Aangezien iedereen een eigen smaak heeft, vinden wij het belangrijk om een ruim assortiment vloeren aan te bieden. Wij hebben voor iedere smaak een bijpassende vloer. Een prachtig huis verdiend een prachtige vloer. De vloertegels kunnen namelijk bijdragen aan een bepaalde sfeer in huis. In ons assortiment vindt u houtlook tegels en vloertegels in alle soorten, maten en kleuren, zodat uw interieur helemaal wordt afgemaakt en gepersonaliseerd wordt aan uw smaak.

Beschrijving functie

De Tegelzetter houdt zich bezig met het plaatsen van tegels op vloeren. Deze tegels kunnen op verschillende manieren geplaatst worden, met lijm of specie. Daarnaast zijn er heel verschillende soorten tegels die elk weer een andere manier van inzetten nodig hebben. Grote tegels hebben weer hele andere moeilijkheden dan kleine tegeltjes.

U werkt voornamelijk voor particulieren, voornamelijk zelfstandig. Voor wat grotere ruimtes, of het leggen van grote tegels zal men eerder in een team werken. Tegels moeten recht gelegd worden, tenzij de klant ergens anders om vraagt. De Tegelzetter moet dus, voordat hij aan de slag kan gaan, veel voorbereidend werk doen. Ten eerste wordt er een plan gemaakt, in overleg met de klant, over hoe de ruimte eruit moet komen te zien. De ruimte wordt opgemeten en de benodigde materialen bij elkaar gezocht . Als de Tegelzetter weet hoe alles bij elkaar gelegd moet worden kan hij beginnen met leggen.

Een Tegelzetter werkt heel nauwkeurig en precies, omdat hij vaak met kleine tegels te maken heeft, die soms in ingewikkelde patronen gelegd moeten worden. Er is echter ook steeds meer vraag naar grote, zware tegels. Hiervoor is een hele andere techniek nodig. Een Tegelzetter moet zich zo steeds blijven aanpassen en altijd blijven leren.

Wij zoeken ervaren tegelzetters (zzp is mogelijk) maar ook starters in het vak.
Beschik je over een gezonde werklust, wil je aan de slag als zelfstandig tegelzetter, neem contact met ons op.