Leer-Werkbanen

Vacature: Teamleider Productie Projecten

Referentie: HLS-V19123

Klant / soort bedrijf
f
Werklocatie:
Gouda
Functiecategorie
Techniek
Functienaam
Projectmanager civiel
Opleiding
HBO, WO
Dienstverband
Fulltime
Salarisindicatie € / mnd, bruto
in overleg
 
Direct solliciteren

Bedrijfsprofiel

Deze organisatie heeft als eigentijds drinkwaterbedrijf meer verantwoordelijkheden dan alleen goed en betaalbaar drinkwater leveren. Meer dan ooit staat onze maatschappelijke functie centraal, gaat het om inzicht en inzage bieden in de manier waarop wij werken en wat dat allemaal oplevert. Klanten zijn namelijk aan ons gebonden; wie in onze regio drinkwater wil, komt altijd bij ons terecht. Dat schept verplichtingen.

Beschrijving functie

Waar ga je mee aan de slag?

Als teamleider productie projecten lever je samen met je team een belangrijke bijdrage aan de doelen van het bedrijf. Met de resultaten van de door jou en je team uitgevoerde projecten kan het bedrijf de kwaliteit, de betrouwbaarheid en de duurzaamheid van de drinkwatervoorziening nog verder verbeteren.

Als teamleider draag je bij aan de ontwikkeling van het meer-jaren investeringsplan en de onderbouwing van projecten middels voorstudies of business-cases en ben je verantwoordelijk voor de realisatie van nieuwbouw- en renovatieprojecten voor productie-installaties. In jouw rol beheer je het toegewezen deel van het projectenportfolio en rapporteer je over de voortgang aan de manager en directie. Naast het beheer van de projectenportfolio zorg je met de adviseur vastgoed ook voor de vormgeving en implementatie van het vastgoedbeleid.

Verder ben jij verantwoordelijk voor:
• Een goede samenwerking van het team met andere primair procesafdelingen en ondersteunende afdelingen
• Professioneel projectmanagement en het opleveren van de projectresultaten binnen GOKIT aan de collega’s van productie bedrijfsvoering en onderhoud
• het onderzoeken en beoordelen van de prestaties van gecontracteerde engineerings- en uitvoeringspartijen
• de waarborging van de expertise over onderwerpen als projectmatig werken, CE-keur en contractvoorwaarden
• de beschikbaarheid van adequate kentallen voor kosten, planningen en capaciteit

In jouw rol als teamleider weet je als geen ander hoe je moet investeren in relaties met andere stakeholders, zowel intern als extern. Samen met de teamleiders van de andere productieteams zet je je optimaal in voor een goede onderlinge samenwerking tussen de verschillende medewerkers en zorg je ervoor dat het werkproces soepel verloopt. Hierbij heb je oog voor de mens en de beoogde resultaten. Je hebt zowel oog voor het grotere geheel als de kwaliteit of voortgang van individuele projecten. Daarbij neem je je medewerkers op een enthousiaste en verbindende wijze mee maar geef je ook tijdig feedback of stuur je bij. Jij weet hoe je met verschillende niveaus binnen een organisatie moet communiceren. Feilloos voel jij aan wanneer je bijvoorbeeld voet bij stuk moet houden of wanneer je moet meebewegen.

Wat neem je mee als bagage?

Jij bent de teamleider productie projecten met meer dan 10 jaar werkervaring in het management van projectleiders van multidisciplinaire projecten. De verbinding leggen tussen verschillende afdelingen is voor jou iets vanzelfsprekend en het begrip netwerken kent voor jou dan ook geen geheimen. Verder neem je mee:

• een afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van; civiele techniek of technisch bedrijfskunde
• IPMA B project management en kennis van drinkwater is een pré
• het kunnen schakelen tussen operationele en tactische vraagstukken

Organisatie/afdeling

In het Groene Hart van Nederland zuivert en transporteert het bedrijf jaarlijks zo’n 46 miljard liter drinkwater. Meer dan 250 betrokken medewerkers zorgen er elke dag weer voor dat het water van onberispelijke kwaliteit bij onze klanten uit de kraan komt.

Het team Projecten bestaat uit 5 multidisciplinaire projectleiders, een adviseur vastgoed, een projectbeheerder en 2 medewerkers voor administratieve ondersteuning. Het team is verantwoordelijk voor de realisatie van het projectenportfolio voor de productie infrastructuur. Jaarlijks zet het team circa 10 tot 12 miljoen euro om in grotere en kleinere projecten en levert daarmee installaties, gebouwen en systemen op waarmee de teams Bedrijfsvoering onberispelijk en verrassingsvrij en steeds duurzamer drinkwater kunnen produceren en het team Onderhoud zorg kan dragen voor de beschikbaarheid van betrouwbare installaties.

Wij bieden jou:

• flexibele werktijden
• volop opleidingsmogelijkheden
• 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband
• een inzetbaarheidsbudget van 6,5 dag per jaar, op basis van een fulltime dienstverband. Deze uren kun je vrij besteden aan verschillende doelen. Denk aan het sparen en opnemen van verlof voor een juiste werk- en privébalans. Of voor het aankopen van extra pensioen
• employabilitybudget van € 1000,- per drie jaar
• vitaliteitsbudget van €175,- per jaar
• reiskostenvergoeding
• een pensioen bij ABP
• collectieve korting op diverse verzekeringen
• werken in een jonge informele omgeving met leuke collega’s