Leer-Werkbanen

Vacature: Kwalitscontroleurs/ QA Officers

Referentie: HLS-V19101

Klant / soort bedrijf
Foodfactory
Werklocatie:
Rotterdam Maasvlakte
Functiecategorie
Productie/uitvoerend
Functienaam
QA Officer
Opleiding
LBO, MBO, HBO
Dienstverband
Fulltime
Salarisindicatie € / mnd, bruto
in overleg
 
Direct solliciteren

Bedrijfsprofiel

Grote multinationale producent van kwalitatief zeer goede rijst. Marktleider in de USA. Zij zijn gestart in Rotterdam in 2017. Het bedrijf gaat van 500 miljoen naar 1 miljard omzet in de komende jaren en willen vanuit Rotterdam de hele Europese markt gaan bedienen. Ondanks dat het een beursgenoteerde onderneming is opereren ze op de werkvloer als een echt familiebedrijf. Zij vinden het van groot belang dat er veel saamhorigheid is en mensen echt met zijn allen als 1 team/ familie het bedrijf verder gaan uitbouwen tot een volcontinu productielocatie.

Beschrijving functie

Wij zoeken een tweetal kwaliteitscontroleurs!

Als Kwaliteitscontroleur/ QA Officer controleer en rapporteer je met betrekking tot kwaliteit op de productie- en verpakkingsafdeling. Je bent verantwoordelijk voor het doen van diverse controles en tests. Je controleert op de uitvoering en handhaving van alle eisen ten aanzien van kwaliteit en hygiëne. Dit doe je onder andere door het uitvoeren van dagelijkse hygiëne- en inspectierondes. Tot slot verricht je de administratieve werkzaamheden die voortkomen uit alle werkzaamheden binnen de afdeling Kwaliteitsdienst.

Wij vragen:

- Je hebt een MBO-opleiding richting voedingsmiddelentechnologie/ laboratoriumtechniek of gelijkwaardig afgerond.
- Je hebt kennis van BRC en HACCP. Deze kennis en ervaring heb je opgedaan in een soortgelijke functie of je hebt hiervoor de benodigde certificeringen (voorkeur).
- Jouw belangrijkste eigenschappen zijn zelfstandigheid, nauwkeurigheid en verantwoordelijkheidsgevoel.