Leer-Werkbanen

Vacature: Chauffeur-operator

Referentie: HLS-V18545

Klant / soort bedrijf
reiningingsdienst
Werklocatie:
Nederland en België
Functiecategorie
Inkoop/logistiek
Functienaam
Chauffeur groot rijbewijs
Opleiding
MBO
Dienstverband
Fulltime
Salarisindicatie € / mnd, bruto
in overleg
 
Direct solliciteren

Bedrijfsprofiel

Onze klant is sinds begin jaren 60 specialist in reiniging en inspectie van infrastructurele werken. Ervaren specialisten op een breed werkterrein, van het vegen van straten en wegen tot het reinigen van kolken. Van het reinigen van riolen tot en met rioolwaterzuiveringsinstallaties.
Van riool- en leidinginspectie tot en met renovatie. Ook voor het op milieuverantwoorde wijze van afvoeren van het riool-, kolken- , gemalen- en veegvuil.

Onze klant is als dochteronderneming van rioolreiniging- en inspectiebedrijf is onze klant verantwoordelijk voor de opbouw van de diverse reinigingswagens.Het wagenpark telt 160 wagens verspreid over 13 vestigingen in Nederland, Engeland en Belgie. Onze klant is gevestigd te Waalwijk en kenmerkt zich door een ongedwongen werksfeer waarbij de samenwerking, kwaliteit en humor belangerijke waarden zijn.

Beschrijving functie

Als medewerk(st)er bij de vandervalk+degroot-groep heb je een zeer zelfstandige, afwisselende job. Je rijdt samen met jouw collega door Nederland en of België om de rioleringsnetwerken te onderhouden. Je voert reinigings-, inspectie of renovatiewerkzaamheden uit aan infrastructurele werken zoals kolken, gemalen en openbare rioolstelsels. Je werkt nauw samen met collega’s uit de andere disciplines.

Wat je nodig hebt is een rij­bewijs C, LBO+ / MBO werk- en denkniveau, je bent technisch aangelegd, hebt goede communicatieve vaardigheden, kunt zelfstandig werken en hebt een flinke dosis flexibiliteit. Verder staat veiligheid bij jou hoog in het vaandel. Ervaring in een soortgelijke functie of als chauffeur C is niet noodzakelijk.

Wat de vandervalk+degroot groep biedt zijn goede arbeidsvoorwaarden en volop kansen om jezelf te ontplooien. De vandervalk+degroot-groep is een internationale organisatie met informele werksfeer, waarin je resultaatgericht kunt werken en ook aan je loopbaan binnen het vakgebied kunt werken. Wij beschikken wij over een eigen opleidingscentrum waarmee u op gebieden als techniek, vakmanschap, vakbekwaamheid voor het chauffeursdiploma (code 95) en veiligheid kunt uitgroeien tot een gecertificeerd specialist